Aquest dimecres, 12 de març, a les 12 del migdia, tindrà lloc al Mobile World Centre de Barcelona (Fontanella, 2, 2a) l’acte El català, llengua digital a l’empresa.

Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, obrirà l’acte, en què intervindran els periodistes Albert Cuesta i Vicent Partal,  i també els representants de 10 iniciatives empresarials o institucionals catalanes d’èxit en l’àmbit digital, que podeu consultar en aquesta invitació. Jordi Bover, director del TERMCAT, hi presentarà la Terminologia bàsica dels dispositius mòbils.

L’acte està organitzat per la Direcció General de Política Lingüística i el TERMCAT, amb el suport del Mobile World Capital Barcelona i Movistar. Si hi voleu assistir, cal enviar un missatge a l’adreça dgpl.cultura@gencat.cat.

Fuente: TERMCAT

Artículos Relacionados