En vigílies de les eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc entre el 22 i el 25 de maig, el TERMCAT publica un nou diccionari en línia: la Terminologia electoral bàsica.

 

Aquesta obra recull més de cent termes sobre el procés electoral i els sistemes electorals. Cada terme inclou les denominacions en català, una definició, els equivalents en castellà, francès i anglès i, si escau, notes complementàries.

L’obra ha estat elaborada pel TERMCAT amb la col·laboració del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. També ha participat en el projecte el Departament de Llengua Espanyola de la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea, el qual ha aportat informació documental.

Podeu consultar la nota de premsa corresponent.

Fuente: TERMCAT

Artículos Relacionados