El TERMCAT convoca els Espais Terminològics 2014, que es duran a terme a Barcelona el dia 26 de novembre

Amb el títol “Terminologia i coneixement compartit”, la jornada es proposa aportar elements de reflexió sobre les noves condicions que s’imposen en el treball terminològic en un món en què la creació de coneixement és definitivament compartida. Quina influència tenen en la terminologia fenòmens com ara la irrupció de les xarxes socials, l’atomització dels centres productors de coneixement, la universalització de l’accés a la informació especialitzada o la multiplicació de vies de comunicació?

Els Espais Terminològics 2014 són un espai de trobada que organitza periòdicament el TERMCAT per afavorir el debat, la reflexió i la participació de totes les persones interessades. Podeu consultar en aquest enllaç el programa de la jornada; també hi trobareu el formulari d’inscripció, que és gratuïta, però limitada a la capacitat de la sala: si hi esteu interessats us suggerim que feu la inscripció aviat.

Espais Terminològics 2014: “Terminologia i coneixement compartit”
26 de novembre
Residència d’Investigadors (carrer Hospital, 64; Barcelona)

Fuente: TERMCAT

Artículos Relacionados